TELES MORENO FERRER

Comença els estudis de llenguAtge musical i trompeta als 8 anys al seu poble, Sellent. Realitza els estudis professionals al conservatori Luis Milan de Xàtiva, i finalitza els estudis superiors al Conservatori Superior de València, amb Matrícula d’Honor en Trompeta i Música de Cambra, i Premi Extraordinari de Fi de Carrera.

Ha col·laborat amb l’Orquestra de València, la Jove Orquestra de la Generelitat Valenciana i l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Païssos Catalans, entre d’altres.

Forma part del quintet de metalls Back to Brass, amb qui manté una activa agenda de concerts, havent actuat als més prestigiossos festivals de vent-metall i música de cambra del àmbit nacional: Festival Internacional de Música de Montserrat, SBALZ d’Alzira, Rafelmetall, Festival Internacional de Música de la Diputació de Tarragona, Festival Internacional de Trompeta de Maspalomas (Gran Canaria), AETYB de Barcelona, Festival Hercules Brass de Celanova (Galicia), Fira de Juliol de València …, i amb qui ha gravat recentment el disc “Enganxats a Monk” junt al trompetista David Pastor.

En l’actualitat, és professor de trompeta, musica de cambra, llenguatge musical i història de la música al Centre Professional de Música de Benifaió, i professor de trompeta a la SUM de Canyada, activitats que compagina amb la direcció de la banda jove de la Societat Musical Banyeres de Mariola.