Loteria de Nadal al local d’assajos Carrer Laporta, 103

Concert de Santa Cecília 2021.

46é Concert en honor de Santa Cecília que tindrà lloc el diumenge 28 de novembre a les 11:30h a l’Auditori Municipal de Beneixama.

Aquest any, i per motius d’aforament hem hagut de desplaçar aquesta celebració a la veïna localitat, als quals agraïm la col·laboració i les facilitats. El d’enguany serà un concert molt especial, a banda per reprendre les celebracions tradicionals de la nostra patrona després de la COVID-19, perquè serà el primer concert del nostre director titular Enrique Alborch Tarrasó.

El cartell amb una línia estètica nova, evidencia el canvi de cicle que la Societat Musical Banyeres de Mariola hem viscut durant aquest període; temps nous amb la mateixa estima per la música, però amb ganes renovades i il·lusió pels nous projectes que estan per vindre.
El trombó, la trompeta, la percussió, el saxo i el clarinet presents al cartell són un xicotet homenatge als educands que entraran a formar part de les nostres files.

Recollida d’educands 2021

Demà, dissabte 20 de novembre 2021 celebrarem la Recollida d’Educands 2021. Un dels actes més especials, ja que incorporem a la nostra entitat als nous membres de la SMBM. Un total de 10 nous músics formaran part de les nostres files.

Subvenció rebuda de Diputació d’Alacant

La SMBM rep una subvenció de Diputació d’Alacant de 2.478 euros per la realització de l’activitat cultural del concert del passat 10 de juliol de 2021.

Esta subvenció correspon a “CONVOCATORIA SUBVENCIONES A ENTIDADES SIN FIN DE LUCRO Y A FUNDACIONES DE LA PROVINCIA DE ALICANTE PARA ACTIVIDADES CULTURALES 2021”.

La Diputació d’Alacant ha concedit a la nostra Societat Musical una subvenció per import de 2.478 Euros per a ajudar a sufragar els gastos ocasionats en este concert. La SMBM agraïx a Diputació Provincial d’Alacant esta ajuda al sosteniment davant les dificultats econòmiques que, a causa de la pandèmia, travessen les societats musicals.