39è Festival de Bandes Sta. Maria Magdalena 29-06-2024

Primer acte de l’estiu musical que ens espera! Com és tradicional, un dels primers actes de les festes de La Malena – Comissió de festes és el Festival de Bandes, en aquest any, la 39a edició.
La nostra banda jove, sota la batuta de Jordi Pérez Santonja , te l’honor de rebre a la Banda Jove de la Banda Unión Musical de Soneja , sota la batuta de Fran Amado Vera vinguts des de Castelló.
Anoteu, dissabte 29 de juny a les 20:00h en el Parc Municipal de Villa Rosario. L’entrada és lliure. Vos esperem!

29 Concert de Música Festera als Moros Vells – Diumenge de Rams – 23 de març de 2024

Com cada Diumenge de Rams aplega una de les cites anuals més importants dins de la nostra música per als Moros i Cristians: el concert de música festera de la Filà de Moros Vells de Banyeres de Mariolaos a càrrec de la Societat Musical Banyeres de Mariola. I en este any del cinquantenari, serà un concert molt especial i en el que estarem molt ben acompanyats.

 

Els patrocinadors del concert:

Sons de festa – Concert Banda Jove de la SMBM – Música als Pobles

Aquesta setmana continuem amb un concert molt especial oferit pels més joves, el futur de la SMBM. De la mà de la nostra banda jove i el seu nou director Jordi Pérez Santonja, podrem gaudir d’un repàs per la música festera més escoltada en les nostres festes.
Recorda! Diumenge, 11 de febrer a les 18:00h en el Teatre Principal. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.
Concert inclòs dins la Campanya Música als Pobles de la Diputació d’Alacant.