Naix a Banyeres de Mariola (Alacant). Des de xiqueta va saber que l’arpa era la seua passió. En ser un instrument poc corrent va haver d’iniciar-se en la música amb el piano. Després de cursar el Grau Elemental amb aquest instrument per fi va tenir la possibilitat de començar amb l’arpa de la mà de Gemma Olivert i Alfredo Otero. Va realitzar el Grau Professional en aquesta especialitat al conservatori “Guitarrista José Tomás” d’Alacant, on va obtenir el Premi Extraordinari.

 

Compaginant els seus estudis, Llum ha participat en diversos projectes entre els quals destaquen les col·laboracions amb l’orquestra de vents Filharmonia i l’Orquestra Simfònica Alcoiana.

 

En 2015 va ser premiada en el Concurs Nacional d’arpa Arpaplus.

 

A més dels estudis oficials ha participat en nombrosos cursos de perfeccionament amb prestigiosos artistes internacionals entre els quals destaca Catrin Finch i Christine Icart.

 

Actualment està cursant el Grau Superior de Música al Conservatori “Joaquín Rodrigo” de València amb Cristina Montés i Jaume Gimeno, i és cofundadora d’un projecte de música lleugera amb la percussionista Maria Martpay.