Cercavila del cinquantenari

La celebració del nostre cinquantenari no para! Sols una setmana després del concert amb els directors ”Baix la nostra batuta”, el divendres 2 de febrer tindrà lloc la Cercavila. I ho celebrem aquest divendres perquè farà, exactament 50 anys de la primera vegada que va sonar la SMBM.

Divendres eixirem a les 22:00h del assaig nou, situat al Carrer Laporta fins a l’Avinguda Gregorio Molina. A continuació, i després de l’acte protocol·lari, pujarem pel Carrer la Creu fins a l’assaig del Carrer Major.

Volem compartir amb tots vosaltres què celebrarem i com ho farem.
La banda i la banda jove de la SMBM eixirem a les 22.00h del local nou d’assajos (Carrer Laporta) i tocarem fins l’Avinguda Gregorio Molina. Una vegada allí, els familiars del President d’Honor de la banda i primer president de la SMBM, signaran al llibre d’or del cinquantenari. Per concloure l’acte, pujarem pel carrer La Creu fins al local d’assaig del carrer Major.
Un acte senzill, però carregat de significat. La mateixa nit, però just 50 anys després, amb tot el que ha canviat, crescut i evolucionat la banda!