Beatriz Rico Castelló comença, als 8 anys, amb les seues primeres classes de música al Conservatori de Banyeres de Mariola. Des de ben petita va despertar una gran passió per la música, com no podia ser d’altra manera, ja que descendix d’una família de tres generacions de músics.

Continua els seus estudis al Conservatori José Melcior Gomis d’Ontinyent, on es titula del grau professional, i els reprén a València on cursarà el grau superior al Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”. En aquesta època realitza classes de perfeccionamet de tècnica amb el seu profesor Iván
Balaguer, violoncello solista de l’Orquestra de València. Mentrestant, forma part de l’Orquestra Filarmònica de la Universitat de València. També ha estudiant amb violoncellistes com Rafal Jezierski, Mayte Garcia i Orfilia Saiz, entre altres.

Ha realitzat concerts fora de l’àmbit del conservatori com el realitzat al “Café Mercedes” de València amb un quintet de violoncellos per iniciativa de Iván Balaguer. A més ha realitzat la jornada de xerrades per a estudiants de l’ESO ‘Música, valors i emocions” a l’IES Abdera de Adra (Almeria). I ha participat en concerts de música de cambra a institucions com “Lo Rat Penat” o al Museu Marqués de Dos Aigües de València. Amb activitats com aquestes demostra la seua inquietud per apropar la música clàssica més enllà dels conservatoris, traent-la al carrer.

Per últim, cal destacar la seua faceta docent donant classes de violoncello a la Societat Musical de Banyeres de Mariola.

Actualment, Bea estudia un màster d’interpretació a Codarts, Universitat de les Arts a Rotterdam (Holanda).