Antonio Verdú Cintas inicia els seus estudis musicals de trombó al Conservatori Municipal de Banyeres de Mariola, amb el professor José Miguel Rico. L’any 2006 passa a formar part de la SMBM. L’any 2007 comença el Grau Professional amb Mario Roig Vila, i el finalitza l’any 2012 obtenint matricula d’honor i premi extraordinari en la seua modalitat. Seguidament comença els seus estudis superiors al conservatori Oscar Esplá d’Alacant amb Felipe Lanuza.

Ha perfeccionat els seus coneixements amb professors com Pière Volders, Michel Bequet, Jacques Mauger, Mario Calvo o Jordi Navarro, entre altres.

Cal destacar que ha format part de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i de la Jove Orquestra de la Província d’Alacant; i actualment, toca amb la Maastrich University Orchestra i la National Youth Orchestra of Netherlands.

En aquests moments, està estudiant el Grau Superior a la ciutat holandesa de Maastrich amb el professor Bart Claessens, solista de la Royal Concertgebouw Orchestra.