Nascuda a Banyeres de Mariola, on inicia els seus estudis musicals, i titulada en Grau Professional de Música pel Conservatori “José Melcior Gomis” d’Ontinyent l’any 2014. En l’actualitat estudia el Grau Superior en l’especialitat de violí al Conservatori “Joaquín Rodrigo” de València amb Cecilia Garia, i perfecciona la tècnica del seu instrument amb Mª Carmen Antequera i Enrique Palomares.

 

Professora de violí a l’escola de “La Primitiva” de Rafelbunyol des de 2016.

 

En formació constant a cursos de perfeccionament i màsterclass (Acadèmia d’Alt rendiment “Maurice André”, Llíria, 2013-14 i Cursos de Perfeccionament Ad Libitum, Ontinyent), amb prestigiosos solistes (Vicent Balaguer, Francesc Navasquillo, Vasco Vassiliev, Andrei Frolov, Julia Hu, Mirabai Rosenfeld, Lluís Claret, Quarteto Quiroga…).

 

Membre de diverses orquestres com ATRIVM (ara Caixa Ontinyent), OJPA (Alacant), Filharmònica de la UV, Federal (Comunitat Valenciana), JOSC (Castelló), JOL (Lleó), JORCAM (Madrid), Camerata Euterpe (València), o Ciudad de Música (Conca), i col·laboradora de l’Orquestra de València, entre d’altres, sota la direcció de grans mestres (Cristòbal Soler, Jordi Francés, Hilari

Garcia, Pablo Marqués, José Ramón Encinar, entre altres).

 

Ha acompanyat solistes internacionals com José Sempere (tenor), Ericson Ruiz o Toni Garcia Antequera (contrabaix), Xavier Gagnepain (viol·loncel), o Theresia Kluger (violí) per citar-ne alguns.

 

Fundadora del Quartet Klein de València, on participa dins els Cicles d’Aula de Música Universitat de València (Primavera i Estiu 2017), Cicle Joves Intèrprets 2016 (Palau de la Música) i Joves Talents de Cambra (Godella 2015 i 2017).

 

La seua instrucció en tallers i classes magistrals, el seu esforç constant per millorar les seues aptituds tècniques, l’extensa experiència en el repertori de formacions de corda i simfòniques i la seua disciplina i amable disposició als assajos són valors afegits per a qualsevol orquestra i, en especial, per al jove conjunt de cordes de la Societat Musical Banyeres de Mariola, entitat amb la qual col·labora.