ALEXIS JORNET VALLS,

​Titulat en composició al Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d’Alacant amb els professors Manuel Mas Devesa, Francisco Molina, José V. Asensi i Joan Enric Canet. Actualment és director de la Societat Coral Beneixama, director de la Massa Coral “Mare de Déu de Gràcia” de Biar, director de l’Orquestra de Corda de la Societat Musical Banyeres de Mariola i professor de la metodologia Fasolet-IEM a l’escola Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i de la Societat Musical Banyeres de Mariola.

​La seua música ha sigut estrenada per diversos conjunts de la Comunitat Valenciana destacant l’estrena de “Díptic” per la Banda Simfònica del Conservatori Superior d’Alacant i fou un dels compositors que formava part del projecte d’òpera col·laborativa titulat “Delmira y los fantasmas” estrenada al ADDA d’Alacant al Maig de 2014.

​Naix a Bocairent l’any 1980, inicia els seus estudis musicals amb la trompa a l’Escola Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i després continua els estudis de Grau Mitjà al Conservatori Professional Melchor Gomis d’Ontinyent.

​Ha realitzat diversos cursos de direcció coral amb els professors Josep Ramón Gil Tàrrega, Rafael Sánchez Monbiedro, Basilio Astúlez, Marco Antonio García de Paz, Maite Oca, David Azurza i Esteban Urzelai entre d’altres; i cursos de perfeccionament com a intèrpret de trompa amb els professors Nigel Carter, Jean Pincemin, Manolo Pérez i Wolfgang Gaag entre d’altres.