39º Festival de Bandas Sta. María Magdalena 29-06-2024

Primer acto del verano musical que nos espera. Como es tradicional uno de los primeros actos de las fiestas de “La Malena – Comisión de Fiestas” es el Festival de Bandas, en este año la edición nº 39.
Nuestra banda joven, bajo la batuta de Jordi Pérez Santonja, tiene el honor de recibir a la Banda Jove de la Unión Musical de Soneja, bajo la batuta de Fran Amado Vera, venidos desde Castellón.
Anotad, sábado 29 de junio a las 20:00h. en el Parque Municipal de Villa Rosario.
La entrada es libre, ¡os esperamos!

29 Concierto de Música Festera en els Moros Vells – Domingo de Ramos – 23 de marzo de 2024

Com cada Diumenge de Rams aplega una de les cites anuals més importants dins de la nostra música per als Moros i Cristians: el concert de música festera de la Filà de Moros Vells de Banyeres de Mariolaos a càrrec de la Societat Musical Banyeres de Mariola. I en este any del cinquantenari, serà un concert molt especial i en el que estarem molt ben acompanyats.

 

Els patrocinadors del concert:

Sons de festa – Concert Banda Jove de la SMBM – Música als Pobles

Aquesta setmana continuem amb un concert molt especial oferit pels més joves, el futur de la SMBM. De la mà de la nostra banda jove i el seu nou director Jordi Pérez Santonja, podrem gaudir d’un repàs per la música festera més escoltada en les nostres festes.
Recorda! Diumenge, 11 de febrer a les 18:00h en el Teatre Principal. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.
Concert inclòs dins la Campanya Música als Pobles de la Diputació d’Alacant.